Teamplayer

 

In 2004 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam in contact met de eigenaars Caroline Merhar en Richard Latten van het bedrijf Deco-Fact te Maasmechelen in België. Op dat moment was er volle voorbereiding om enkele weken later te gaan beginnen aan een project van 14 dagen in Tours (trouwfeest bij een kasteel) met direct daarna een volle week in Duinkerken (Doop van een baggerschip) Vanaf toen is het voor mij begonnen.

 

De passie voor het stofferen van tenten was geboren! 

 

De jaren daarna heb ik dan ook mee mogen denken over nieuwe ontwikkelingen voor het bedrijf Deco-Fact en verschillende nieuwe medewerkers geholpen om het vak onder de knie te krijgen. Het is dan ook mooi om te zien dat deze passie bij de medewerkers is terug te vinden. 

 

Met name in België mag Deco-Fact zich marktleider noemen wat betreft het stofferen van tenten, hallen en zalen maar is inmiddels in de omliggende landen ook een serieuze speler op de markt geworden.

 

Om dit nog meer te versterken heb ik deze taak op mij genomen om dit prachtig concept verder in Nederland uit te bouwen.

 

Flexibiliteit en Teamplayer zijn van cruciaal belang in de event sector waar Deco-Fact zijn plaats heeft bewezen.

 

Met de stoffering van Deco-Fact kunt u rekenen op kwaliteitsvolle, schone materialen plus een onberispelijke VIP afwerking.

 

Bent u op zoek naar iets heel speciaals? Ook dat is mogelijk en denken we graag met u mee om uw verwachtingen effectief tot een ultieme beleving te maken.

 

Interesse geprikkeld?

 

Meer weten over onze mogelijkheden bel of mail voor een vrijblijvende afspraak

 

Uw adviseur

Willem Visser

 

EventsTextile cv

+31(0)644 100 954

info@eventstextile.nl

 

Deco-Fact bvba

Sales & Marketing Nederland

willem.visser@deco-fact.be

 


Deco-Fact Specials

Stoffering van tenten, hallen en zalen - Decoratietechniek - Gordijnenverhuur - Verkoop van stof op maat of per rol/baal - Eigen Naaiatelier


Laatste Nieuws


Podium Afrokken

20,40,60,80,100&150cm

300gr/m2 cotton

per 60m op rol. Meer...