Terug Le Couchon

Back to Le Couchon


Le Couchon Brut, Rosé of Cuvee is niet zomaar een "Proseccootje".

Ondek zelf hoeveel deze Prosecco's in hun mars hebben. 

Lees meer over Le Couchon Brut & Rosé over de locatie en wijngaarden direct op de website http://www.lecouchon.com/en/le-couchon-brut/botteling-brut

Le Couchon Brut Prosecco DOC

Enkel de eerste selectie van de Glera druiven wordt gebruikt voor de productie van Le Couchon Brut en geeft deze Prosecco haar frisse aroma's. De extra zorg en kwaliteit komt ook tot uiting door de fijne perlage van deze drank, een lust voor het oog met een zachte prikkeling op de tong. Deze Brut Prosecco van Le Couchon wordt gekenmerkt door een lichte strogele kleur. Rijk en geurig bouquet met een delicate droge smaak en een licht aromatische maar aangename bittere ondertoon.

Prijs per fles van 0,75 ltr.. is € 12,50 incl. btw

Le Couchon Brut DOC

Prijs is per 6 flessen

€ 61,98

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

Le Couchon Rosé  Extra Dry

Le Couchon Rosé is een semi-droge mousserende wijn. Een delicate en elegant mousserende wijn uit een blend van drie druivensoorten (Glera, Pinot Nero en Rabioso) met een briljante lichtroze kleur en een fijn aanhoudend perlage. Le Couchon Rosé heeft een subtiele fruitige geur, een bouquet van rozen en kleine bosvruchten waaronder aardbei en framboos.

 

 

 

Prijs per fles van 0,75 ltr.. is € 14,95 incl. btw

Le Couchon Rosé Extra Dry

Prijs is per 6 flessen

€ 74,13

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

Le Couchon Cuvee DOCG

Defining Conegliano Valdobbiadene Docg

Met de introductie van de Docg is de belangrijkste vernieuwing het gebied in de eerste plaats, met de overgang van Prosecco di Conegliano Valdobbiadene naar Conegliano Valdobbiadene Prosecco uitpakt is één. Een kleine maar belangrijke verandering, de wens om zich te concentreren op het element van uniciteit: nl. het productiegebied. De Conegliano Valdobbiadene Docg heeft de meerderheid van de vorige productieregels gehouden, maar er zijn ook tal van wijzigingen. Een certificeringsinstantie van derden verricht controle's van de wijngaard tot aan de fles. Voor het bereiken van de markt zijn er constant controles op het product die in bestelling staan en zodoende garant staan voor de kwaliteit naar de consument.

 Prijs per fles van 0,75 ltr. is € 16,00 incl. btw

Le Couchon Cuvee DOCG

Prijs is per 6 flessen

€ 79,34

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

Terug LeCouchon

Back to LeCouchon


Deco-Fact Specials

Stoffering van tenten, hallen en zalen - Decoratietechniek - Gordijnenverhuur - Verkoop van stof op maat of per rol/baal - Eigen Naaiatelier


Laatste Nieuws


Podium Afrokken

20,40,60,80,100&150cm

300gr/m2 cotton

per 60m op rol. Meer...