LE COUCHON LOVE FABRIC AND SCOUR THE GLOBE FOR

THE MOST BEAUTIFUL COLOURS,

TEXTURES AND PATTERNS THAT THEY CAN FIND

TO INCLUDE WITHIN THEIR OWN COLLECTIONS. 

Le Couchon Pouffes Dressed by Missoni

Op zoek naar Iets Exclusiefs, Iets Speciaals of Iets Anders dan is de Le Couchon le Grand Pouffe (Grote Poefshet juiste antwoord op uw zoektocht!

Of de Le Couchon le Grand Pouffe zien staan in een Hotel, Store, Wellness of op een van de terrassen aan de Belgische kust of op Ibiza?

De Le Couchon le Grand Pouffe veroverd de luxe lifestyle wereld en is nu direct te bestellen op deze site van EventsTextile. Onderaan deze pagina kunt u aangeven welke standaard maat uw voorkeur heeft, of misschien liever een Grote Poef op maat gemaakt, ook dat is geen probleem, u geeft aan welke maat en wij bieden u een vrijblijvende offerte aan. 

Het Belgische merk Le Couchon, ontsproten uit het brein van Yvan Berthels, zijn Poefs met een mix van barok en extravagantie, het werd ontworpen als een uitnodigend, frivool meubel voor uitbundige soirees met decadente nachten van ongeremd plezier. Stijlvol, exclusief en doordrongen van pure luxe zorgen de zit-lig poefs van Le Couchon dan ook voor een ongebruikelijke, prettige sensatie bij uw Thuis, Beachclub, Dancings, Hotels of een Event!

 

Zoals de naam Le Couchon reeds doet vermoeden, profileert het merk zich in de wereld van de extravagante en modebewuste levensgenieters. de verschillende riante zit en lig poefs tonen dan ook een duidelijk contrast tussen overweldigende, extravagante barok enerzijds plus eenvoudig duidelijk minimalisme anderzijds.

 

Een ding is zeker; Le Couchon heeft een passie voor gewaagd, uniek en exclusief design en is dan ook gepatenteerd.

 

Nee, dit is niet zomaar een POEF !

 

Le Couchon laveert tussen Barok en Minimalisme en doet dat in zes collecties: Soiree, Eden, Babylon, Couchon, Maison en met koeienhuiden. Elke Poef is een met de hand gemaakt baken van kwaliteit en draagt een uniek aluminium label van Le Couchon als garantie op authenticiteit.

De omvangrijke Le Couchon Poef collectie omvat verschillende modellen, van grote, ronde of rechthoekige ligbedden tot kleine bijzetpoefs, die naar wens bekleed kunnen worden met een verscheidenheid aan luxueuze stoffen met een verschillende uitstraling.

Download
LE COUCHON CATALOQUE
An exclusive design leads to theatrical simplicity. Le Couchon was created as an inviting frivolous extra for exuberant soirées and decadent nights of unrestrained pleasure. This pouffe pays tribute to the contrast between overwhelming, extravagant Baroque and simple, clear-out minimalism with six collections: Eden, Missoni, Babylon, Soirée, Maison and Hair on Hide
LC_Catalogue_printversion_small.pdf
Adobe Acrobat document 10.4 MB

IDEAAL voor OUTDOOR gebruik! Het waterdoorlatende polyurethaan schuim Dryfeel is een open cel schuim dat zeer geschikt is voor uitermate vochtige plekken waar de Poefs veel in aanraking kunnen komen met (zee)water. Het materiaal is anti-rot en anti-schimmel waardoor de POEFS het hele jaar door buiten gebruikt kunnen worden. le Couchon Grand Pouffe's zijn dus ook geschikt op boten, tuin, strand en beachclub terrassen 

 

Genieten van de zon op exotische stranden of sensuele feesten bij het zwembad. De stijlvolle Le Couchon collectie is uitermate geschikt voor zowel binnen als buitengebruik dankzij het waterafstotende materiaal en de zachte finish. De outdoor stof is bovendien beschikbaar in verschillende uitvoeringen gaande van fijne tot ruwe structuren en is duurzaam. Bestand tegen vlekken, UV-stralen, water plus weersinvloeden en eenvoudig te reinigen.

 

Exclusief, chic en laid-back, Le Couchon respecteert de hoogste normen van modern design met behoud van een haute couture elegantie. Zo is er de prachtige collectie design Poefs dressed by Missoni Home, waarbij gevoel voor kleur verweven wordt met zonnige designs met een creatieve geest waarbij twee werelden van mode en design perfect met elkaar samensmelten.

 

In het verlengde hiervan is er een serie Prosecco's ontwikkeld met een al even uniek gedurfde, zeer onderscheidene uitstraling met een perfecte smaak waar passie en decadentie samenkomen.


'Concept by V' is als bedrijf opgericht in 2005 en heeft meer dan een decennium gestreefd om hout een derde leven te geven door zorgvuldig hout te selecteren met Premium kwaliteit uit Indonesië.

 

Na jaren succesvol 'Concept by V' uitgevoerd te hebben in België, door warmte en esthetica bij hun klanten thuis en bedrijven gebracht te hebben, heeft er toe geleid om er officieel een merk op de tafels te  zetten. “Ontworpen door V”

 

Inmiddels heeft de samenwerking van Le Couchon Grand Pouffe met 'Concept by V' al vele mooie projecten tot stand gebracht bij klanten thuis of bij bedrijven zoals horeca en wellness. 

EventsTextile zet deze samenwerking met 'Concept by V' vol enthousiasme verder in o.a. Nederland.

Meer info of een afspraak om onze uitgebreide Le Couchon stoffen te zien en vele mogelijkheden te bespreken?

Neem vrijblijvend contact per email info@eventstextile.nl of bel naar +31644100954,

EventsTextile - "Le Couchon Le Grand Pouffe" Exclusive Sales Netherlands

Liever geen gebruik maken van onze webshop? Een persoonlijk bezoek heeft meer uw voorkeur? Geen probleem, maak dan gebruik van onderstaand formulier, u geeft al een voorlopig vrijblijvende  voorkeur aan bij indoor of outdoor.

Bij bericht kunt u ook al aangeven welke datum(s) uw voorkeur heeft voor een bezoek aan huis of op uw  bedrijf.

Hieronder kunt u aangeven welke maat en stof uw interesse heeft voor de OUTDOOR Poefs (maten in cm)

Als extra zijn er ook hoezen te leveren om de Poefs

's winters buiten te laten staan.

Hieronder kunt u aangeven welke maat en stof 

uw interesse heeft voor de

INDOOR Poefs (maten in cm)

 


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Deco-Fact Specials

Stoffering van tenten, hallen en zalen - Decoratietechniek - Gordijnenverhuur - Verkoop van stof op maat of per rol/baal - Eigen Naaiatelier


Laatste Nieuws


Podium Afrokken

20,40,60,80,100&150cm

300gr/m2 cotton

per 60m op rol. Meer...